Összes oldalmegjelenítés

Hogy rakjam fel a maradék kb. 10 fejit?

2009. november 25., szerda

Kommentárok

Sziasztok!
Mivel eléggé megfogyatkozott a kommentárok száma, valószínűleg nem rakom fel a következő fejezetet. Viszont ha lesz legalább 12 kommentár rögtön kettőt kaptok!xd
Szóval írjatok komikat!
Puszi: Toti

u.i.: a 12 kommentárt külön-külön felhasználótól várom.:D

7 megjegyzés:

  1. de a 15.fejihez nem lehet komit írni:S pedig akartam. sztem sokan vannak ezzel így:)
    szal ide írom: nagyon tetszett, hogy több szemszögből is megírtad. szegény nessie.:) szegény alex.:) szegény jacob.:)(jacobot azért írtam ide mert biztos rosszul érezné magát, hogy megint versenyeznie kell élete szerelméért:D)
    puszii

    VálaszTörlés
  2. Szia!!
    én is csatlakozok az elöttem szólohoz hogy nem lehet irni a 15.fejezethez komit...pedig akartam
    és szerintem is nagyon jó lett hogy több szemszögből irtad le:)várom a kövit:)

    VálaszTörlés
  3. Szia nagyon jó lett folytasd!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Öhm, 12?!?!?!
    Ez megvesztegetés! Gonci vagy! XP
    Én is akartam írni a 15-hez, de azt hittem h csak az én gépem sz*r és nem engedi, de ezek szerint nemcsak én vagyok így.
    Tehát én tökre kiakadtam a 12 megjegyzésen !minimum! Oh, nekem a válaszkomijaimmal együtt van 9-10, de néha csak 5-6 :(
    Én álmomban sem várnék el ilyesmit, húzhatnám is le a rolót. XD
    A fejiről:
    Hát nagyon zabáltam, csak volt benne egy olyan rész, amit elírtál. Amikor Ed hazaviszi Alexet <- ő azért fohászkodik, hogy Edward ne olyan gyorsan vezessen, mint Edward. (vagy valami ilyesmi, nem tom pontosan csak a lényeg, h két Ed van benne és így nem értelmes. Utána persze rájöttem, hogy Rose-ra gondoltál, de azért ne maradjon benne hiba.)
    Tetszett a feji, azért nem semmi h képesek voltak elküldeni az akciózás közepén.XD
    Remélem összegyűlik az a 12 komi, és élvezhetjük a Cullen család, és persze Nessie gondolatait, kalandjait. ;)
    Pápá!
    Wedó

    Ui.: Dolgozom a háttéren! :)

    VálaszTörlés
  5. sziasztok!
    igen, én is néztem hogy nem lehet komit írni a 15-höz. amúgy szerintem attól hogy nincs valahol sok komi, attól még sokan olvashatják. én pl. mindig elolvasom, de nem mindig tudok komit írni, mert mindig írjam csak azt hogy ez a fejezet is nagyon jó lett!!?? nagyon ügyes vagy, és szerintem sokan olvassák fic-edet. ja, és nagyon jó lett ez a feji is!! :))

    VálaszTörlés
  6. Szia
    akkor jó helyen járok:))gondoltam ide irok,mert a 15.-nél én sem tudtam ,végre Ed normális,igaz a lányáról van szó..jó lett a nagyon ez a rész is:))

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Nos ez mindent megváltoztat, ugyanis nem tudtam, hogy nem lehet hozzá kommentárt írni.:( Majd megnézem mi lehet vele a baj.
    Csak azért, gondoltam, hogy abba hagyom, mert jelentősen lecsökkent a kommentárok száma, és azt hittem, hogy már alig olvassák...
    Wedó: Először is köszönöm, hogy dolgozol a háttéren, tényleg nagyon hálás vagyok érte.:D Másodszor pedig, tudom, hogy vannak benne hibák, de sokszor nem tudom kijavítani, mert valami hülyeséget ír ki, és nem engedi. Szóval remélem azért érthető, csak tényleg nem tudom kijavítani. Jah, és tudom, hogy gonosz vagyok.:Dxd
    Puszi: Toti

    u.i.: Mivel most már tudom, hogy miért fogyatkozott le a kommentárok száma, folytatom a történetet. És rögtön két új fejezettel jövök majd.:D

    VálaszTörlés